Uusi sudenpentulauma syksyllä 2023

Uusi sudenpentulauma kokoustaa keskiviikkoisin klo 17-18 Pakilan Partiomajalla (Palosuontie 4a). Ryhmä on suunnattu ensimmäisen luokan aloittaville (vuonna 2016-syntyneet) ja kokoukset alkavat viikolla 36, eli keskiviikkona 6.9. Viikkoa aiemmin, eli 30.8. klo 18 pidetään Partiomajalla uusien sudenpentujen toiminnasta kiinnostuneille infoilta, jossa on luvassa tietoa muun muassa lippukunnasta ja ryhmän toiminnasta. Ilta on suunnattu vanhemmille, joten sudenpennun on helpompi jäädä kotiin, mikäli se vain on mahdollista.

Pyydämme myös ryhmäläisten vanhemmilta apua, jotta kokoustoimintaa pystytään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Apukäsiä kokouksiin lasten ohjaamiseen onkin jo ilmoittautunut, mutta otamme kaiken avun vastaan. Mikään ’pakollinen nakki’ ei ole kyseessä, mutta olisi hienoa, jos mahdollisimman moni pystyisi antamaan kerran syys- ja kevätkauden aikana tunnin omasta ajastaan sudenpentujen kokoukseen! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, kyseessä on lähinnä ohjaamista ja neuvomista, ja samalla saattaa oppia jotain itsekin ;)

Uuteen sudenpentulaumaan otetaan noin 15 sudenpentua ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämän jälkeen sudenpentu voi jäädä jonoon, josta täydennetään ryhmää, kun paikkoja vapautuu. Jos jonossa olevan sudenpennun vanhempi tai muu tuttava pystyy osallistumaan säännöllisesti ryhmän johtamiseen, pääsee sudenpentu jonon ohi mukaan.

Ryhmään voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse vuorenhaltiat@gmail.com