Liity

Vuorenhaltiat ottaa mukaan toimintaansa uusia jäseniä ympäri vuoden. Joka syksy yksi uusi sudenpentulauma ja ainakin yksi seikkailijavartio aloittaa toimintansa, mutta muistathan, että mukaan voi tulla koska vain. Viikoittain kokoontuvia ryhmiä löytyy 7-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille, ja sitä vanhemmat voivat olla yhteydessä lippukuntaan, sillä kaikille löytyy kyllä paikka Vuorenhaltioista.

Vuorenhaltiaksi pääsee helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuorenhaltiat@gmail.com, ja kysymällä onko ryhmässä tilaa. Muiden kysmysten herätessä meidät tavoittaa samasta sähköpostiosoitteesta! Kokousaikoihin voit tutustua täältä: kokousajat

Myös aikuisena voi liittyä partioon! Vuorenhaltioissa toimii aikuisryhmä, joka kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa, ja ryhmään ovat tervetulleita kaikki aikuiset omasta partiotaustasta riippumatta. Ryhmän toimintaan kuuluu niin retkeilyä kuin partiomaisia aktiviteettaja, jotka ryhmä itse suunnittelee. Kysy lisää vuorenhaltiat@gmail.com tai tule juttelemaan jossain tapahtumassa.