Uusi sudenpentulauma syksyllä 2022

12.8.2022: Uusien sudenpentujen ryhmä on täynnä! Sudenpentu voi ilmoittautua jonoon, josta täytämme ryhmiä ilmoittautumisjärjestyksessä, kun paikkoja vapautuu. Jos jonossa olevan sudenpennun vanhempi tai muu tuttava pystyy osallistumaan säännöllisesti ryhmän johtamiseen, pääsee sudenpentu jonon ohi mukaan.

Uusi sudenpentulauma kokoustaa torstaisin klo 18-19 Pakilan Partiomajalla (Palosuontie 4a). Ryhmä on suunnattu ensimmäisen luokan aloittaville (vuonna 2015-syntyneet) ja kokoukset alkavat viikolla 36, eli torstaina 8.9. Viikkoa aiemmin, eli 1.9. klo 18 pidetään Partiomajalla uusien sudenpentujen toiminnasta kiinnostuneille infoilta, jossa on luvassa tietoa muun muassa lippukunnasta ja ryhmän toiminnasta. Ilta on suunnattu vanhemmille, joten sudenpennun on helpompi jäädä kotiin, mikäli se vain on mahdollista.

Pyydämme myös ryhmäläisten vanhemmilta apua, jotta kokoustoimintaa pystytään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Apukäsiä kokouksiin lasten ohjaamiseen onkin jo ilmoittautunut, mutta otamme kaiken avun vastaan. Mikään ’pakollinen nakki’ ei ole kyseessä, mutta olisi hienoa, jos mahdollisimman moni pystyisi antamaan omasta ajastaan tunnin silloin tällöin sudenpentujen kokoukseen! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, kyseessä on lähinnä ohjaamista ja neuvomista, ja samalla saattaa oppia jotain itsekin ;)

Uuteen sudenpentulaumaan otetaan 15 sudenpentua ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämän jälkeen sudenpentu voi jäädä jonoon, josta täydennetään ryhmää, kun paikkoja vapautuu. Jos jonossa olevan sudenpennun vanhempi tai muu tuttava pystyy osallistumaan säännöllisesti ryhmän johtamiseen, pääsee sudenpentu jonon ohi mukaan.

Ryhmään voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse vuorenhaltiat@gmail.com