Uusi sudenpentulauma syksyllä 2021

Vuorenhaltioiden uusi sudenpentulauma aloittaa toimintansa syksyllä 2021! Lauma kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19 ja on suunnattu ensimmäisen luokan aloittaville tytöille ja pojille. Ennen lauman varsinaisen toiminnan alkamista järjestetään vanhempainilta sudenpentujen vanhemmille.

Vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki lauman toiminnasta kiinnostuneet. Ilta järjestetään keskiviikkona 1.9. klo 18.00 alkaen Pakilan Partiomajalla osoitteessa Palosuontie 4. Osallistuminen ei velvoita lauman toimintaan, vaan paikalle voi saapua kuuntelemaan ja kysymään kiperiä kysymyksiä. Kysymyksiä voi laitta myös Vuorenhaltioille osoitteeseen vuorenhaltiat@gmail.com!

Laumaan otetaan mukaan rajattu määrä sudenpentuja, joten varmista oma paikka ilmoittautumalla toimintaan mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuorenhaltiat@gmail.com. Otamme myös vanhempia apukäsiksi kokoustoimintaan. Jos pystyt tulemaan silloin tällöin auttamaan kokoukseen, pääsee lapsesi tai tuttavasi lapsi jonon ohi mukaan laumaan.