Uusi sudenpentulauma onkin kaksi uutta laumaa!

Uudesta sudenpentulaumasta kiinnostuneita on ollut hurjasti, ja sen takia olemmekin päättäneet perustaa kaksi uutta sudenpentulaumaa, jotta kaikki innokkaat ekaluokkalaiset pääsevät mukaan. Laumoista toinen kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18 ja toinen keskiviikkoisin klo 18-19. Molempien ryhmien ensimmäinen kokous pidetään viikolla 36, eli ke 8.9. Kuudelta kokouksensa aloittava ryhmä alkaa olla täynnä, mutta klo 17-18 ryhmään mahtuu vielä!

Vanhempainilta pidetään keskiviikkona 1.9. klo 18 livenä Partiomajan pihalla osoitteessa Palosuontie 4a. Pukeuduthan siis sään mukaisesti ja huomioit muut osallistujat. Toivomme myös, että kiinnostuneista osallistuisi vanhempainiltaan vain yksi huoltaja per sudenpentu. Emme pysty järjestämään mahdollisuutta osallistua etänä, mutta laitamme vanhempainillan jälkeen koosteen käydyistä asioista sähköpostitse kaikille osallistujille sekä muille halukkaille. Vanhempainillassa on luvassa tietoa lippukunnasta ja ryhmästä sekä siitä, miten sudenpennut jaetaan kahteen laumaan.

Lisää tietoa laumoista voi kysellä sähköpostitse osoitteesta vuorenhaltiat@gmail.com! Ilmoitathan myös tähän osoitteeseen, mikäli olet kiinnostunut lauman toiminnasta, muttet ole ollut aiemmin yhteydessä etkä pääse vanhempainiltaan.