Sudenpentu-Seikkailijaleiri Polaris

Hei partiolainen ja kotiväki!

Helsinki-Pohjoisen alueen lippukunnat järjestävät yhteisen leirin sudenpennuille, seikkailijoille ja perheleiriläisille ensi kesäkuussa – oletko valmis seikkailuun?

Kerää kimpsut ja kampsut sekä kaveri kainaloon, ja suuntaa Polarikselle! Kesäleirillä pääset harjoittelemaan perinteisiä partiotaitoja, tulevaisuustaitoja sekä nauttimaan kesästä yhdessä vanhojen ja uusien partiokamujen kanssa. Tervetulleita ovat myös EVP eli ei-vielä-partiolaiset kaverit ja tuttavat, jotka haluavat tulla kokeilemaan aitoa partioelämystä leirille. Myös partiolaisten kotiväki on tervetullut kokeilemaan partiota johtajan näkökulmasta.

Polaris on lapsille ja perheleirille torstaista sunnuntaihin 16.-19.6., johtajaikäisille (15v+) torstaista maanantaihin 16.-20.6. ja rakennusleiri eli raksa johtajaikäisille alkaa tiistaina 14.6. Leirille on mahdollista ilmoittautua myös valitsemaksesi päiväksi ja yhdeksi yöksi, jolloin osallistuminen on lounaasta seuraavan päivän lounaaseen. Päiväleiri mahdollinen vaan johtajaikäisille.

Polariksella järjestetään myös vierailupäivä leiriläisten kotiväelle sunnuntaina 19.6., jolloin kotiväki voi tutustua leirielämään ja päivän päätteeksi matkata yhdessä leiriläisen kanssa kotiin. Ilmoittautuminen on kaikille auki 15.-31.3., ja ilmoittautumisesta tiedotetaan lähempänä lippukuntien toimesta!

Mitä: Polaris
Missä: Kavalahden leirikeskus
Milloin: 16.-19.6. (johtajat 20.6. asti)
Kenelle: Sudenpennut ja seikkailijat, perheleiriläiset, johtajat