Joulumyyjäiset

Partion joulumyyjäiset on järjestetty ensimmäisenä adventtina katkeamattomasti vuodesta 1958, ja perinne jatkuu myös tänä vuonna, tosin vallitseva tilanne huomioituna. Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus ostaa piparkakkutalo tai partiolaisten adventtikalenteri etukäteen, ja tulla noutamaan tuote myyjäispäivänä klo 11-13 Partiomajalta. Muuta toimintaa majalla ei tänä vuonna tapahdu.

Piparkakkutalot:
Perinteiset piparkakkutalot maksavat 25€/kpl ja sellaisen voi tilata tästä linkistä. Taloja valmistetaan maksimissaan 20 kpl, joten teethän tilauksen pian, kuitenkin viimeistään 26.11.

Adventtikalenterit:
Suomen Partiolaisten adventtikalentereita on myynnissä myyjäispäivänä hintaan 10€/kpl. Voit ilmoittaa halukkuutesi ostaa kalenterin lomakkeella, jolla kartoitamme kysyntää. Adventtikalenterin voit myös tilata netistä suoraan kotiisi osoitteesta adventtikalenteri.fi!

Arvonta:
Voit osallistua joulukuusen ja kahden herkkukorin arvontaan tekemällä lippukunnalle lahjoituksen 26.11. mennessä (5€ – xxx €, yksi lahjoitus=yksi arpa). Jos osallistut arvontaan, kirjoitathan tilisiirron viestikenttään sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Arvonta suoritetaan 7.12. mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Maksu- ja nouto-ohjeet:
Maksathan tuotteet etukäteen tilisiirtona Vuorenhaltioiden tilille FI41 1244 3000 1069 95 käyttämällä viitettä 6444. Viestikenttään kirjoita ostamasi tuote (piparkakkutalo/adventtikalenteri/myyjäisarpa). Tuotteita voi noutaa Partiomajan pihalta myyjäispäivänä, eli sunnuntaina 29.11. klo 11-13 maksutositetta vastaan. Tarvittaessa piparitalon tai adventtikalenterin voi maksaa paikanpäällä käteisellä, varaathan tällöin tasarahan.

Mitä: Joulumyyjäiset
Missä: Lomakkeella ja nouto Pakilan Partiomajalta
Milloin: Tilaus etukäteen, nouto 29.11. klo 11-13
Kenelle: Kaikille, jotka rakastavat piparitaloja