Perhepartiotoiminta käyntiin syksyllä!

Syksyllä Vuorenhaltioissa starttaa perhepartiotoiminta! Perhepartiotoimintaan ovat tervetulleita kaikki perheet, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Perhepartio-ohjelman aktiviteetit on suunniteltu 4-6 -vuotiaille lapsille, mutta myös nuoremmat lapset voivat osallistua toimintaan oman kehitystasonsa mukaisesti. Ryhmän toimintaan osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta partiosta.

Perhepartiossa kokoonnutaan ryhmässä, johon kuuluu lapsia omine aikuisineen. Jokaisella osallistuvalla lapsella tulee olla oma aikuinen mukana; huoltaja, isovanhempi, kummi tai muu vastaava ja turvallinen aikuinen. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa viikonloppuisin ja niissä puuhaillaan yhdessä luonnossa sekä tutustutaan partioon pienille lapsille sopivalla rennolla otteella.

Ryhmän toiminta alkaa perheille suunnatulla iltanuotiolla sunnuntaina 3.9.2023 klo 16-17.30 Pakilan partiomajalla (Palosuontie 4a). Tapahtumaan voi tulla mukaan tutustumaan partiotoimintaan ja kyselemään lisää. Ryhmän varsinainen ensimmäinen kokoontuminen järjestetään myöhemmin syksyllä ja tulevia kokouksia ja niiden ajankohtia suunnitellaan yhdessä ryhmän jäsenten kanssa.

Jos kiinnostuit perhepartiotoiminnasta, ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä osoitteeseen vuorenhaltiat@gmail.com!

Lisää perhepartiosta: https://www.partio.fi/tule-mukaan/perhepartio/