Kiitos partiovuodesta!

Jälleen yksi partiovuosi alkaa olla takanapäin ja on aika kiittää kaikkia mukana olleita. Kiitos sudenpennuille vauhdikkaista hetkistä, seikkailijoille toiminnantäyteisistä kokouksista ja tarpojille uusista oivalluksista. Mutta ennen kaikkea kiitos kaikille lippukunnan johtajille, jotka ovat toiminnallaan mahdollistaneet nämä hetket meille kaikille!

Pääsimme vuoden aikana jälleen pienen tauon jälkeen retkeilemään niin ryhmien omille retkille, kuin lippukunnan yhteisiin tapahtumiinkin. Vaikka talviretki muuttuikin alkukeväästä yhden päivän tapahtumaksi, pääsimme pitkästä aikaa järjestämään perinteisen Riihityksen seikkailija- ja tarpojaikäisille. Syksyllä kokoonnuimme sankoin joukoin majalle niin myyjäisten, kuin lupauksenannonkin merkeissä.

Ennen seuraavan partiokauden alkua päästään vielä leireilemään Polariksen ja Kajon merkeissä. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet jommalla kummalla leirillä, ja hurjimmat leireilijät jopa molemmilla! Sen lisäksi on aika hengähtää, syödä jäätelöä ja istua rannalla odottaen innolla seuraavan syksyn alkua!

Hyvää kesää ja nähdään taas syyskauden avajaisissa elo-/syyskuussa!