Kiitos partiokaudesta!

Jälleen yksi partiokausi on saatu kesäleirin myötä päätökseen. Vuorenhaltioiden ja Kulman Kiertäjien yhteisellä kesäleirillä riitti vilinää, vilskettä ja lämpimiä ilmoja, kun leireilijät etsivät puuttuvaa elementtiä niin vesi-, ilma-, tuli- kuin maa-aiheisista laaksoista. Ja tottakai leirillä päästiin myös uimaan ja saunomaan. Leirin päätteeksi jaettiin ikäkausien päätösmerkkejä seuraavaan ikäkauteen siirtyville partiolaisille.

Johtajien kauden päätöksessä, eli Keksikarnevaaleilla, syötiin paljon keksejä ja kisailtiin erilaisten kisojen parissa. Tapahtumassa muistettiin myös ansioituneita ansiomerkein!

  • Jonakselle myönnettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ansiosolki vastuuntuntoisesta ja innostuneesta toiminnasta partiotoiminnassa, niin ryhmänjohtajana kuin hallituksen jäsenenä.
  • Vilhelmille myönnettiin II-luokan mannerheimsolki vastuullisesta otteesta partiojohtajana toimiessa ja ansiokkaasta toimimisesta partiotehtävissä, joissa näkyy partion arvoihin sitoutuminen ja innostus.
  • Pauliinalle myönnettiin I-luokan mannerheimsolki sitoutumisesta partiojohtajan tehtäviin ja kasvusta ja kehityksestä partiojohtajana.