Itsenäisyyspäivänä jaettiin ansiomerkkejä!

Itsenäisyyspäivä aloitettiin jälleen perinteisesti nostamalla lippu salkoon Partiomajan pihalla yhdessä Kaskipartion kanssa. Lipunnoston jälkeen eri ikäkaudet antoivat partiolupauksen ja perhepartiolaisille jaettiin perhepartion orava-merkit. Tilaisuudessa päästiin jakamaan myös monta ansiomerkkiä:

  • Vuorenhaltioiden ansiokuksa myönnettiin tänä vuonna Joonakselle positiivisesta asenteesta, aktiivisesta tapahtumiin osallistumisesta ja partiouran aikana tapahtuneesta kasvusta.
  • PäPan Sudenpääsolki jaettiin Assille, Einolle, Kiiralle ja Annikalle – hyväkäytöksisille, kaikkien kavereille ja partiotiminnasta kiinnostuneille sudenpennuille ja seikkailijoille.
  • Marikalle on myönnetty Suomen Partiolaisten Collanin solki partio-ohjelman ansiokkaasta toteuttamisesta partiomenetelmää hyödyntäen, luotettavasta aikuisesta tuesta ja muissa aikaansaadusta kasvusta.
  • Saralle ja Henrille jaettiin molemmille PäPan Pronssinen ansiomitali vuosien ajan eri pesteissä toimimisesta ja lippukunnan eteen tehdystä arvokkaasta työstä jokaisen kaverina toimien.
  • Sannille on myönnetty Suomen Partiolaisten Pohjantähti-solki partioaatteen näkymisestä omassa toiminnassa, muissa johtajissa aikaansaadusta kasvusta, tuesta ja lippukunnan kehittämisestä.