Ilmoittaudu mukaan syksyn uuteen sudenpentulaumaan!

Syksyllä 2024 Vuorenhaltioihin perustetaan uusi sudenpentulauma 2017-syntyneille sudenpennuille. Ryhmä kokoontuu torstaisin, ja jos uusia sudenpentuja ilmoittautuu paljon, voidaan ryhmä jakaa kahdeksi peräkkäin kokoontuvaksi laumaksi. Ryhmiin otetaan sudenpentuja mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kun ryhmissä on tilaa. Ryhmällä on jo kaksi johtajaa, ja etsimme vielä kolmatta, sekä otamme mielellämme apukäsiä mukaan kokouksiin!

Ryhmän toiminta alkaa viikolla 36, eli torstaina 5.9. ja viikkoa aiemmin, eli 29.8. klo 18 pidetään Partiomajalla uusien sudenpentujen toiminnasta kiinnostuneille infoilta, jossa on luvassa tietoa muun muassa lippukunnasta ja ryhmän toiminnasta. Ilta on suunnattu kotiväelle, joten sudenpennun on helpompi jäädä kotiin, mikäli se vain on mahdollista.

Pyydämme myös ryhmäläisten vanhemmilta apua, jotta kokoustoimintaa pystytään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Mikään ’pakollinen nakki’ ei ole kyseessä, mutta olisi hienoa, jos mahdollisimman moni pystyisi antamaan kerran syys- ja kevätkauden aikana tunnin omasta ajastaan sudenpentujen kokoukseen! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, kyseessä on lähinnä ohjaamista ja neuvomista, ja samalla saattaa oppia jotain itsekin ;)

Mukaan voit ilmoittautua laittamalla sähköpöstia osoitteeseen vuorenhaltiat@gmail.com Kerrothan samalla jos olet kiinnostunut auttamaan meitä säännöllisesti tai silloin tällöin kokouksissa!